Carla Gracia Mercadé (Barcelona, 1980) és Doctora en Escriptura Creativa per la Bath Spa University d’Anglaterra i professora d’escriptura a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). El 2014 va veure la llum la seva primera novel·la, Set dies de Gràcia, que va ser traduïda al castellà, a l’italià i al polonès. Per aquesta obra va rebre, entre d’altres, el premi Alghero Donna de Literatura i Periodisme a la secció Internacional de la Fira del Llibre de Roma. Des d’aleshores ha publicat, també a Univers, la novel·la L’abisme (2019) i la biografia Amb ulls de dona (2021). Va escriure Ens recordaran en anglès, com a part del seu doctorat. Està especialitzada en escriptura transnacional, bioficció i el procés creatiu de l’escriptura. És directora del programa sobre escriptura “La pàgina en blanc” a Fibracat TV. 

...................................

Carla Gracia Mercadé (Barcelona, 1980) es Doctora en Escritura Creativa por la Bath Spa University de Inglaterra y profesora de escritura en la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). En 2014 vio la luz su primera novela, Siete días de Gracia, que se tradujo al español, al italiano y al polaco. Por esta obra recibió, entre otros, el premio Alghero Donna de Literatura y Periodismo en la sección Internacional de la Feria del Libro de Roma. A esta novela le seguiría El abismo (2019), también publicada en Catedral, y Amb ulls de dona (2021). Escribió Nos recordarán en inglés, como parte de su doctorado. Está especializada en escritura transnacional, bioficción y el proceso creativo de la escritura. Es directora del programa de escritura “La pàgina en blanc”, en Fibracat TV. 

...................................

Carla Gracia Mercadé (Barcelona, 2980) is PhD in Creative Writing from Bath Spa University in England and writing lecturer at Universitat Internacional de Catalunya (UIC). In 2014 she published her first novel, Set dies de Gràcia. It was translated into Spanish, Italian and Polish. For this novel she received, among others, the Alghero Donna award of Literature and Journalism on the International section of Rome’s Book Fair. This novel was followed by L’abisme (2019) and Amb ulls de dona (2021), also published in Univers editorial. She wrote They will remember us, in English, as part of her Phd. She has specialized in transnational writing, biofiction and the creative process of writing. She’s the director of the writing program “La pàgina en blanc”, in Fibracat TV.
Back to Top