El llibre de La Marató​​​​​​​
(El dia que el Bernat va conèixer la Rita)
ISBN: 978-84-15961-45-1
Published by ROSA DELS VENTS (PENGUIN RANDOM HOUSE) i PUBLICACIONS TVC
144 pages
Original Language: Catalan

La Marató és un esdeveniment televisiu per recaptar fons per a la investigació de malalties concretes. Cada any, il·lustradors i autors col·laboren en un llibre fet per crear consciència sobre la malaltia a tractar. El 2014 el tema de La Marató van ser les malalties del cor, i el llibre gira al voltant de la idea del COR. 

Aquest llibre forma part d’un projecte solidari, d’una col·lecció de textos d’autors i il·lustradors com Paula Bonet, Enric Calpena, Ada Castells, Jenn Díaz, Elsa Punset, Rosa Regàs, Conrad Roset i Maruja Torres.

Carla Gracia hi participa amb la història “El dia que el Bernat va conèixer la Rita”. 

..................................................................................

La Marató es un evento televisivo para recaudar fondos para la investigación de enfermedades concretas. Cada año, autores e ilustradores colaboran con un libro hecho para crear conciencia sobre la enfermedad a tratar. En 2014 el tema de La Marató fueron las enfermedades del corazón, y el libro giraba en torno a la idea del CORAZÓN. 

Este libro es parte de un proyecto solidario con una colección de textos de autores e ilustradores como Paula Bonet, Enric Calpena, Ada Castells, Jenn Díaz, Elsa Punset, Rosa Regàs, Conrad Roset y Maruja Torres. 

Carla Gracia participó con la historia “El día que Bernat conoció a Rita”. 

..................................................................................

La Marató is a TV event that raises funds for the research on specific diseases and, every year, authors and illustrators collaborate in a book that helps to raise awareness on the topic. In 2014 the theme of La Marató was heart disease, and the book revolved around the idea of HEART.

This book is part of a solidarity project with a compilation of texts of authors and illustrators such as Paula Bonet, Enric Calpena, Ada Castells, Jenn Díaz, Elsa Punset, Rosa Regàs, Conrad Roset and Maruja Torres.

Carla Gracia participated with the story 'El dia que el Bernat va conèixer la Rita' ('The day Bernat met Rita').