ENCICLOPÈDIA HARRY POTTER:
LA PRIMERA GUIA COMPLETA NO OFICIAL DEL MÓN
Nº de pàgines: 360 pàgs.
Encuadernació: Tapa dura
Editorial: ARA LLIBRES
Llengua: CATALÀ
ISBN: 9788496767829
TRADUCCIONS: Castellà (NOW BOOKS)
Quan Harry Potter es va atrevir a veure més enllà del rebost de sota l'escala, nosaltres vam començar a somniar amb ell. Vam descobrir el món que s'obre radere la Ronda d'Alla, vam aprendre a creure en nosaltres mateixos, en la màgia de la vida.
Per això volem explicar la seva història. Perquè Harry va confiar en Hagrid i es va llançar contra la columna de King's Cross a la recerca de l'andana nou i tres quarts. Perquè alguns diran que només són contes de bruixes i mags, però nosaltres vam creuar el llindar amb Harry. Amb més de 1.500 entrades, l'Enciclopèdia Harry Potter és la guia definitiva per descobrir tots els secrets de Hogwarts.
Uneix-te a nosaltres i Endinsa't al Bosc Prohibit i coneix els centaures. Descobreix com desfer-te d'una plaga de bundibums. Investiga els orígens de Lord Voldemort i el moviment dels cavallers de la mort. Posa't el Barret que Tria i descobreix quina és la teva Casa.  Converteix-te en un expert en pocions i en l'ús de la vareta màgica.  Uneix-te a l'Exèrcit de Dumbledore i convoca el teu Patronus. A més, aquesta Enciclopèdia inclou: Les fitxes de tots els alumnes de Hogwarts. Una cronologia de la història de la màgia des de l'Antic Egipte fins a l'any 2019. La guia completa d'encanteris, objectes, pocions i criatures del món màgic.